Рiзнi iдеали

Василенко Саша
Солодкий поцілунок застиг на вустах,
Як присмак свіжої вранішньої кави.
Минувшини розвіяний зі скали прах,
Що дає мені мудрості старезної сови.

Скалічена любов – вже просто жаль,
Жаль за тим, що не змогли вберегти.
І замість фати, траурна чорна вуаль,
Котру в цей вечір чомусь одягла ти...

На різні береги викинуті хвилею емоцій.
Зрощені на зовсім різних ідеалах.
Різні сценарії одної прострації варіацій,
Де цвітуть зовсім різні ідеали!

                23.12.2011