Удары Анны

Андрей Российский
Среди ударов -
Твой удар ритмичней.
Он выбивает пар
И страсти небывалой
Фантастичность.

Ты прямо в кость
Не глядя бъешь,
Твой долгий опыт,
Где бить пришлось,
Когда живешь,
Где регулярно довелось,
Вселяя дрожь,
Набравшись злобы -
Исторгнуть злость,
Твердит: "Их будет много..."




THE HIT'S OF ANNA

BY ANDREY RUSSIAN

Among the hits -
Your hit more rhythmical.
It strikes out steam
And of passion uneven
Fantastic flow.

You straight to bone
Off sight giving a hit,
Your long experience,
When you're hit have to,
When you're live,
When regularly happened,
Instilling shiver,
Inhaling fierce -
To exhale the anger,
Confirms: "There will be many..."