зоряна брама свiтiв

Мила Льева
......

зоряна брама світів...
любий, коханий...я прошу...доторкнися долонями ..чуєш...
руку свою простягни....доторкнися воріт....
пролети скрізь зоряний світ...я благаю...тебе...
всім єством своїм....зроби бодай найменший...із кроків...
зоряна брама світів...ти стоїш перед нею.....
ступи лише крок...до мети...єдиний...щоб наші навік об"їднались світи...

......