ушедшее..

Лариса Руденок
Заберу тебе думками
від тієї іншої,
І розсію біль словами,
І зросте біль вишнями..

Алих крапель не позбудеш,
щовесни на вишнях тих,
І кохання вічним буде,
кров'ю серця вишите..

2003р.




Черешнею воскреслою
стою ось, перед вами
Хрест-навхрест перекреслена,
вогненними громами..

Як і вона зірчастая,
умитая сльозою..
Не скаржусь і не хвастаю
Що..справилась з грозою..

2003р.



      ВІДСТАНІ

 Як від тебе та до мене -
Моря два й три океани.
Як від тебе та до мене -
Сто лісів і п'ять беріз..

Як від мене та до тебе -
Серце, що в печалі в'яне..
Як від мене та до тебе -
Троє слів і двоє сліз..

2004зима