Э. Дикинсон. 1640. Take all away from me, but leav

Ольга Денисова 2
1640

Возьмите все, один восторг оставьте – с ним
Богаче буду я,  чем вы,  мои друзья –
Благополучие  к лицу ли мне,  когда
Я вижу у дверей все больше  богачей,
Которых нет бедней  –


1640

Take all away from me, but leave me Ecstasy,
And I am richer then than all my Fellow Men —
Ill it becometh me to dwell so wealthily
When at my very Door are those possessing more,
In abject poverty —