в эту механику

Макин Тоша
кирпичики букв
блоки слов
складываю
разбираю
перемешиваю
и вновь соединяю

лишь твоя любовь
способна вдохнуть жизнь
в эту механику

============================


цеглинки букв
блоки слів
складаю
розбираю
перемішую
і знову з'єдную

лише твоя любов
здатна вдихнути життя
до цієї механіки