грустно

Макин Тоша
мне выпало жить в
эпоху интернета
эпоху телефона
эпоху высокоскоростных
путей сообщения
наверное
я должен чувствовать
себя счастливее

но твоё сердце
продолжает
биться на расстоянии
от моего

даже когда километры
становятся миллиметрами

мне по-прежнему
грустно

=========================

мені випало жити за
доби інтернету
доби телефону
доби високошвидкісних
шляхів сполучення
напевно
я повинен відчувати
себе щасливішим

але твоє серце
продовжує
битися на відстані
від мого

навіть коли кілометри
стають міліметрами

мені як і раніше
сумно