Сором язливий

Лина Шелестюк
А може стати суперменом?
Змінити образ та ім’я.
Щоб ти, поглянувши на мене,
Прошепотіла «я твоя».


Чи стати модним виконавцем
З ім’ям, відомим на весь світ.
Чи покорити дивним танцем?
Чи співом вразити усіх?


Чи стати янголом для тебе,
Без бою, болю і образ,
Дістати кращу зірку з неба
Для кращої з земних прикрас?


І розтопити синю кригу,
І побороти лютий страх,
Розвіять кучугури снігу,
Дістатись ніжності в очах.


Та не герой твого роману,
Не мачо і не олігарх.
І кожен пункт з нового плану
Твій погляд спопеляє в прах.


Не стану сильним суперменом
І янголом не полечу.
Слухняно покидаю сцену.
Кохаю, мрію і мовчу…