Кохаю Свiт

Василенко Саша
Кохаю Світ, з недосконалістю його.
Шукаю в ньому якусь досконалість.
Пізнати намагаючись себе самого
І створювати власну ідеальність…

Без користі приходити на поміч,
Підставивши близькому плече.
І в темну прохолодну зимну ніч
Не дати твоєму горю перелитись за вінце…