Мотивацiя

Алёна Лабиринт
("Навігатором" МАЙСТРА БГ навіяне)


Позитивний настрій -
Це ж, походу, друзяко, півсправи!
Подивись навкруги -
Як багато веселих мармиз!
Бо ж усміхненим - Рай,
Сонми янголів, скрипки й цимбали,
А всім іншим - у ліфт,
Що прямує пекельно униз.