Про любов

Юлия Покрасён
    С любовью…
    Улыбнись! Улыбайся чаще;
    И целуй меня в губы сильней!
    Я хочу подарить тебе счастье,
    Я хочу для тебя быть милей.
    Но совсем не держу, не ругаю,
    А советую вольно жить!
    В любой путь тебя благословляю,-
    Пусть Господь всех свободных хранит.
    21.03.10.

    ***
    Чи можуть бути помилки в коханні?
    Нехай рахують їх прагмати.
    Я про любов кричу ще зі світання,
    А як по іншому ще можна покохати?
    Моє кохання наче в літку поле
    Палає різнобарв’ям кольорів!
    Тут зупинись і подивись навколо,-
    Цей світ найкращийсеред всіх світів!..
    16.04.10.