Червоний колiр

Алёна Лабиринт
Об'єднуються літери в слова,
Об'єднуються в партії громади,
А в мене геть скінчилася помада,
Та незабаром з'явиться нова.

Бо я піду за нею в магазин,
Де за мінливим склом, завжди сучасна,
Стоїть вона - червона і прекрасна,
Як прима серед інших балерин.

Це колір пристрасті і зваби, та дарма!
Всі зауваження невчасні.
Знов пломеніє посмішка моя,
От тільки ж бо: на горе, чи на щастя?