Не вiйнами...

Лариса Лорнет
Не війнами… Не вій на мою мить,
Ти вижила і вишила барвисто,
Я теж можу додать свого намиста,
Бо я жива, живу і буду жить
Не війнами, то не моя природа!
Хай буду Райдуга, - але свого життя!
                І врода,
І естетика в мені, як промені, як кров
                Як струмені,
Усіх світів мелодія пречиста,
Калинове нев’януче намисто,
Як музика природи, її кров…