***

Юлианна Андреевна
я просто хочу у небо,
я просто хочу небути,
я просто хочу злетіти,
злетіти й про все забути.


і більш не існує болю,
і більше я не згадаю.
тоді й нема і любові
навіщо ж я забуваю?!


свобода-життя інакше,
та нащо воно потрібне
коли все порожнє-важко
неможна лишати рідне


можливо я часто плачу,
але може й не від болю
я відрікусь свободи
та залишусь з тобою...


              18.12.2009