минуле

Юлианна Андреевна
Колись, напевно, я згадаю
Минуле... посмішки із раю
Багато прикрощів було,
Та все болюче вже пройшло

Той сміх, ті очі, ті моменти
Блискуче... райдуга в очах
Такі солодкі компліменти,
Сльози в подушку... просто страх

Любов, листи, солодкі мрії
Ті помилки, той жгучий біль
Тоненькі стрічечки надії
І фрази: "...мій... він тільки мій"...

Кохання перше та дитяче
І усмішка його навік
Можливо, часто його бачу
Та не мені він чоловік...

Я все у пам'яті залишу:
Веселий сміх, гірку сльозу
Історія все перепише...
А я лиш посмішку лишу...

                25.07.10