Миколай

Богдана Синюк
Сьогодні особлива ніч,
На неї ждуть у кожнім домі
Спитаєте: - у чому річ?
А відповідь усім відома

Святий приходить Миколай
І до малих і до великих
Так що лягай та й засинай.
Чекати годі, ніч велика

А вранці… Ну чи не дива?
Усім нечемним - лежить «різга»,
Ані цукерочки нема
Сьогодні «слухатись» вже пізно

А ось послушні дітлахи
Знайдуть усе, чого хотіли
І будуть тішитись батьки,
Що славно дітям догодили