о, де моi пятнадцять рокiв...

Яна Барк
о, де мої п’ятнадцять років,
шалений вітер в голові,
і опік самостійних кроків,
і перша ніч на самоті?..
де пристрасть юності всесильна,
і де ті ночі на даху,
де дощ, в якому боса й вільна,
і перші спроби без страху?