Обплутали голову

Елена Славинская
Обплутали мрії голову, вітром зв'язали вузлики
І залишили немічну серед відбитків тіла.
Небо суворим поглядом кидає стріли музики –
Зала судОвих очікувань в роздумах тихо стихла.

Обплутали мрії голову, ніби злочинці масками.
Напад на голе серце, постріли у мішень.
В стані афекту жертва бореться з ними казками,
Не проганяючи мрії, крокує у завтрашній день.