Зимова колискова

Эль Ламат
(для дітей на українській мові)

Прилетіла ніч крилата,
Принесла вона до хати
Сни веселі, сни чудові,
Повні Божої Любові.

Задрімала мишка в полі,
Сплять засніжені тополі,
Тільки янгол не дрімає.
Він дитятко колисає.

В снах казкових все буває:
Там на скрипці коник грає,
Квіточки співають в лузі,
Лев з ягнятком справжні друзі!

Вранці знову сонце зійде,
Новий день у гості прийде,
Позбирає сни в торбинку,
Пустить сонечко в хатинку.

Тільки мишка буде спати,
До весни їй ще чекати…

 

10 грудня 2011

http://dorih.ru/?p=8923