Завивають поморськi вiтри

Вера Кухарук
Завивають поморські вітри,
Хуртовини змітають сніги.
В Білім морі лютують шторми,
Хвилі б'ють без кінця в береги.

А в землі, в мерзлоті десь кістки
Під снігами роками лежать.
Не цвітуть на могилах квітки.
Ні могил, ні хрестів... тільки чайки ячать