Украiна завжди буде жити

Вера Кухарук
Ось  священні  дніпровські   кручі,
Де  Андрія  нога  ступала.
Наші  пращури — вої  могучі,
Їх  княгиня  благословляла.

Хто  з  мечем — від  меча  загине,
Хто  з  вогнем  прийшов — піде  з  димом.
Час  невблаганно   швидко  лине,
Ми  героїв  згадаємо  з  сумом.

Вірю  я,  на  дніпровські  кручі
Ще  прийде  святе  благословіння.
Як  діди,  онуки  могучі,
Для  народу  здобудуть  спасіння.

Не  вдалося  нікому  схилити
Мій  народ  у  низькім  поклоні.
Україна  завжди  буде  жити!
Хай  дзвенять  пісні  солов'їні!