Паперовий човен снiв

Вера Свистун
Паперовий човен
Снів - бентежних крил.
Слушнi перемови
Вiтру i вiтрил.
Розпливлося  шмаття
Із окремих слів...
Спалахом багаття -
День замерехтів.
Полохлива хвиля
Тягне в нiч... Зажди!
Спогадiв - весілля!

Сплю. До середи.