Море i Мiсяць

Вера Кухарук
Море — великий  сріблястий  звір,
Око  сягає  небесних  зір,
Місяць  сріблястими  хвильки  зробив,
Срібну  доріжку  до  неба  встелив.

Вистромив  з  хмари  срібний  ріжок,
Висріблив  сіна  пахучий  стіжок.
Берег  скелястий  лускою  вкрив,
Срібну  перину  на  шпиль  настромив.