Ти - назавжди

Вера Кухарук
Ти в моїм серці назавжди,
Такий близький мені і рідний,
Мов вітерець у день погідний,
Ти зачекай... і ще не йди.

Залишся, я тебе прошу.
Мов піна, білий цвіт калини.
Спів журавлиний з неба лине,
І струни тягнуться дощу.

Зіграй мінорне щось мені.
Я все від осені втікаю,
Печаль з дощами розсіваю,
Пливуть мелодії сумні.