Прийди, коханий

Вера Кухарук
Прийди,  коханий, в  мої сни,
Мені  без  тебе,  любий,  журно.
Між  нами ріки  і  мости,
Дороги  плетиво  ажурне.

Прийди, коханий,  я  молю,
Побачить  хочу  любі  очі.
Сказати  пошепки: «Люблю!»
Заснути  у  обіймах   ночі.

Прийди, мій  милий,  хоч  на  мить,
Торкнись  пошерхлою   рукою.
За тебе серденько  болить,
Я  вслід  тобі  біжу   рікою.