Прощальний вальс на укр. яз

Любонька
1
Ти серед госте'й весь час, ма'буть, божевілля,
Запроси мене на вальс в день мого' весілля.
Закрути, коханий мій, ти мене у танці,
Тільки видавать не смій те, що ми - коханці.

П-в:
Любий, я тебе кохаю! Любиш и мене ти, знаю.
Та хіба ж ти вінуватий, в то'му, що давно жонатий.
Любий, я тебе кохаю! Любиш і мене ти, знаю.
Чуєш, я тако'ж не винна, що тепер чужа дружина.

2
Со'лодко ти цілував і навчив любити.
Стільки щастя дарував, що хотілось жити!
Пізно доля зве'ла нас, ти живеш з друго'ю.
Потанцюй прощальний вальс, милий, ти зі мною.

3
Дорогесенький, не плач, бачиш, я не пла'чу.
Ти за все мене пробач І я теж пробачу.
На прощання побажай вірного кохання.
А про зустріч не благай, бо цей вальс - останній.

Любий, я тебе кохаю! Не забудь мене, благаю!


(авторська пісня) 06.05.2008р.