Нiчнi метелики

Виктор Малороссов
Нічні метелики летять
На полум"я кохання,
І хтиві щупальця багать
Пробуджують бажання.

Але оманливий вогонь,
Зачарувавши блиском,
Обпалить крильця - зблякне сон
Примарний одалісок.

А вранці промінь сонця, знов,
Розсіє сновидіння,
І зникне, як туман, любов
Безпечного створіння...



    16,09,2011р.