Э. Дикинсон. 1251. Silence is all we dread

Ольга Денисова 2
1251

Молчанье страшно нам.
Спасти бы голос мог,
Но нет конца молчанию.
И без лица оно.

1251

Silence is all we dread.
There's Ransom in a Voice —
But Silence is Infinity.
Himself have not a face.