буду...

Юлианна Андреевна
Зламана та не знищена
Вбита та буду жити
Душа моя незахищена
Ось чому можу любити

Вільна, але в неволі
Замкнена серед простору
Начебто без любові
З п'ятьох вимагаю шостого

Струни неначе луснули 
Музика не лунає
Кістки одночасно хруснули
Та вороття немає

У битві я переможена
Війна залишилась за мною
Душа наче птах стривожена
Залишилась із тобою...

                (26.10.2011)