Плевали! Изгнали!

Левиа
Плевали!
      Изгнали!
Потом            Крушили!
    Как Христа              Ломали!             
             Мою душу
Злом,                Распяли!
   Завистью,
Она ж         Тьмою
    на колени          и всякою
            склонилась        Злобой!
                пред
                Богом!