Коан про Сум

Валео Лученко
 ...темніє швидко...
 ніч - як океан
 зима - як довга подорож через Сахару,
 немає їй кінця
 і крає серце "до", це довжелезне "до"
 всесвітнього жалю, яке о цій порі лиш чутне...
 ...темніє швидко...
 втрачає барви світ
 до самих зір стоять дими навшпиньках
 і Місяць-Молодик на сніг іскристу стежку сипле...