Кохаю тебе

Рейлей
Подивись в мої очі,
Що бачиш в них ти?
Темніїї літніїї ночі,
Чи як згорають між нами мости?

Подивись в мої очі
в них море печалі...
Іноді схожі на яснії зорі,
А іноді в них відкриваються невідані далі...

Подивись в мої очі
в них бажання і мрії твої...
Я кохаю тебе... Розумієш?
Ти для мене один на землі...