Батьк вщин

Рейлей
Шумлять трави і роси,
Розквітає земля…
Ніжна, красива, моя дорога.
Ти мені матір,
Ти моя Батьківщина!
Тут живу я і родина,
Тут мої друзі і школа…
Куди не глянь,
Усе рідне довкола.
І дерева шумлять,
Пророкують розлуку…
Але ж вона не назавжди,
Я приїду до тебе, моя рідна земле,
Ти тільки мене підожди.
Твої поля, сади
Завжди чарували мене.
Батьківщинонька мила, красива
Я завжди любитиму тільки тебе.
Хоч боляче іноді на серці буває,
Але все ж кров по жилах тече.
Біжить не спиняється,
Бо заради України, рідної неньки,
Кожен удар її швидко жене.
Рідна, любима, кохана,
Ти – моя Батьківщина, жадана…
Ти живеш у серці і мріях моїх,
Як і я серед степів і лісів безмежних твоїх.