Ти влучаэш по менi!

Василенко Саша
Що буде з нами через рік? Ніхто не знає.
Який написаний нам вік? Хтось запитає.
Мені важливо, що з нами зараз! Решта – туман.
Як бачу твій чарівний образ – в голові дурман.
Королева моїх пісень, фея із моїх казок!
Вночі і вдень ти не ідеш моїх з думок…
Твоя тінь в моїй кімнаті, голос твій у голові.
Як патрон у пістолеті, ти влучаєш по мені!
24.11.2011