Чиявтмвина?

Эльмира Нуриева
Нестримне вночі, помирає бажання...
Лише одна ніч - вона перша й остання.
Лише один погляд, цупкий та льодяний,
І цей поцілунок - холодний, прощальний.

Чия в тім вина, що себе я не знаю?
Знов вип'ю до дна, знов серце покраю.
В люстерці давно уже інша людина..
Чия в тім вина? Адже ти не безвинна.