Templates

Наташа Бишоп
And never again, it won't happen again.
So many women, so many men.
In different places: strange and new...
But never you, never you, never - you.

When I see you again, sometimes, on a date,
It will not be extreme or mind blowing.
I don't believe in love ongoing.
It happens once, the rest is a template.