Лягу я спатоньки, мр ю мр ю...

Дмитрий Жушман
Лягу я спатоньки,
Очі закрию,
Ніччю пригадую,
мрії і мрію...

Ліс у долині,
І Дощік годинний,
Цвіт на галявині,
Квітів потрібний.

Мрію і мрію,
Бо так треба всюди,
Світ бєз "омрії"
Ніколи й не буде.

Людям я вдячний,
Що сплю, не лютую.
світ наш омріянний,
Люблю і ціную...


27.11.2011г.