Коан про Повернення

Валео Лученко
 вода така холодна і густа...
 пливу-пливу, вже загубився час і простір
  вуста м'які, солодкі...
  її вуста...усе так просто:
  торкнутись подумки
  її волосся і повернутись до життя,
  до полум'я зеленого, яке маяк зі скелі розсипає
  чи то здалося чи таки відчув?
  благословенна мить:
  життя вдалося...