Альт з гiтарою на укр. яз

Любонька
АЛЬТ  З  ГІТАРОЮ

1
Немов натягнута струна,
Моя душа чекає,
Бо прагне мУзики вона,
Що хтось на ній зіграє.
Її відчує музикант,
Як лагідно торкнеться,
Відразу схований талант
В мелодію проллється...

п/в:
Тоді, як альт з гітарою,
Заграємо ми парою.
СерцЯ заб'ються в унісон,
Все перетвОриться на сон.
Як зачарована краса,
Полинуть звуки в небеса...
Розтануть ніжно у руках,
Махне крилом нам щастя птах.

2
Як довго я тебе чекав,
В самотності томився.
Я досі тільки "соло" грав
І ось дует створився.
Акордом голоси звучать,
Музику не спинити...
І хочеться удвох літать,
Любов навпІл ділити...

п/в:
Тепер, як альт з гітарою,
Співаємо ми парою.
Перетворилось все на сон,
СерцЯ забИлись в унісон.
І линуть звуки в небеса,
Як зачарована краса...
Це - музикант торкнув струну,
З'єднав дві долі ув одну.
Заграла музики струна,
Дві долі стали, як одна.

І ось, як альт з гітарою,
Кращою звемся парою.


(авторська пісня)  13/09/2010/