занадто для мене красива

Роман Новико
ти гарна, надто гарна для мене
я це розумію, і ще більше сірію
я сам не свій, я нічого не вмію
лиш кохати тебе і бути відкритим
і думати, як мені це припинити,
як не мріяти про тебе щодня?
і розуміти, що ти не моя,
ти прекрасна, надто прекрасна для такого, як я
не треба слів - лиш твої почуття
це і є сенс мого буття
потрібна лиш ти, лиш ти єдина
надто, занадто для мене красива