Украдене щастя

Дарья Савицкая-Кюри
Я  перебираю пальцями ,
по струнам твоєї душі,
все давно уже пахне смальцем
мої почуття і вірші.

Куточки твоєї посмішки
Ховають від мене смуток
я щебечу про кошики,
ромашок і незабудок.

Мої очі стомились бачить,
як рясно дощить і зливить.
Хочеш ,я відпущу удачу,
щоби тебе ощасливить?

Хочеш, випурхну позолотою,
і осінньою барвою.
чи у місячній пісні нотою,
чи на пензлику -фарбою.

Хочеш, я віджену напасті.
І укрию теплом вві сні.
Я твоє украдене щастя,
відшукаєш мене чи ні.