Прекрасна Натал я

Игорь Голомозый Украина
Люба моя, мила,
Прекрасна Наталія,
Манять твої губи,
Бедра, пуп та талія.

Манять твої руки,
Ноги та сідниці.
Манять твої блузки,
Колготи, спідниці.

Тендітная спинка,
Не широкі плечі.
На грудях бутони
Не як у малечі.

Ніжни й голос – тихий –
“Бархотна багіра”.
“Шовкове” волосся,
Тепла, біла шкіра.

Ти – моя дружина –
Кохаю, бажаю.
Вечором сьогодні
Я тебе пізнаю.

Сотворив Бог мужа,
Жінку – дав бажання.
Ти мені від Бога.
Ти моє кохання.