й досi

Макин Тоша
й досі,
коли ти розмовляєш зі мною
таким діловим голосом,
відчуваю себе школярем,
який нашкодив
й був покараний
суворою безжальною
вчителькою …

й нажаль,
ці відчуття без
будь-якого
еротичного підтексту …


подстрочник:

до сих пор,
когда ты разговариваешь со мной
таким деловым голосом,
ощущаю себя
нашкодившим школьником,
наказанным строгой
и безжалостной училкой …

и к  сожалению,
все эти ощущения без
какого-либо
эротического подтекста …