Я тебе нiкому не вiддам!

Игорь Тасин
            *   *   *


 Я тебе нікому не віддам!
 Ти моя! Ти сама "наймоїша"!
 Я тебе кохаю ще сильніше!
 Вір завжди усім моїм словам!

 Як нікого я тебе кохаю!
 Я лиш твій! А ти моя! МОЯ!!!
 Інших половинок не буває —
 Тільки Я і ТИ! Лиш ТИ і Я!

            
              *   *   *


                / 7.07.2007 р. /