Iнвалiдам-чорнобильцям

Надежда Троян
В чорнобильців-інвалідів пільги забирають,
Як писав Тарас Шевченко: «з шкурою здирають».
Інваліди-чорнобильці скарги написали,
Але наші можновладці чи тож їх читали?
Собі  пільги залишили та й грошики мають,
Але грошей завжди мало, тож з калік здирають.
Де ж здоров’я загубили наші інваліди?
А в Чорнобильському пеклі його залишили.
Їм здоров’я не хватає іти в депутати,
Та і совість чи позволить людей обдирати?
А чи чесно можновладці гроші заробили?
Бач, мільйони і мільярди в карман положили.
І хвастають на всі боки… Горе вам, ой, горе!
То не гроші, а то сльози, що течуть у море,
Але всі про те є знають – все вам повернеться.
Всі ті сльози і всі біди в гріх вам обернеться.

17.11.11р.