Кохай!

Игорь Тасин
               
 *   *   *



Твої вуста — солодші над усе!
І оченята — наймиліші в світі!
І пишні груди жагою налиті
Нехай пошвидше сон мені несе! 

Ти ж бо не поруч, то приснись хутчій!
Духмяним тілом ніжся мною ніччю!
Всією звабою накрий моє обличчя,
Щоб я увесь всере́дині був твій!

Щоб соки жадібно усі твої ковтав
І був з тобою лиш єдиним цілим,
Щоб і для тебе став коханим, милим!..
Кохай мене, як я тебе кохав!
 
Кохай мене, як знов кохаю я!
Кохай, як буду ще тебе кохати!
Пізнай мене, як можна ще пізнати
Ту половинку, що лише твоя! 
 
Тримайсь за неї! Пристрастю зливайсь!
Згорай щоніч в жагучій круговерті!
В палких обіймах залишайсь до смерті!

ЖИВИ, КОХАЮЧИ!  І  ЖИВУЧИ, КОХАЙСЬ!!!         

               

                *   *   *



                / 4.02.2010 р. /