Зозуленька

Ната Наталия
Прилетіла зозуленька
          до нашої хати,
Сіла собі на калині
          та й стала кувати.
Закувала-заспівала
          зозуля  сіренька:
Долю нашу віщувала
          птаха чепурненька.

Накуй, мила зозуленько,
          усім довгі роки,
Підкажи безпечний шлях
          нам у світ широкий.
В душу радість принеси,
          а в серце кохання;
Куй щасливу доленьку
          з вечора до рання!


Плейкаст "Мила зозуленька"