Узб ччя..

Форнит
Узбіччя... Краєвид паплюжний -
Лани у темряву повзуть..
Тримаю руки у калюжі,
Бо знаю, що потраплю в кут.
Я мрію знову бути першою,
Схопити темряву за хвіст,
Мене чекає там мій вершник,
Мій невгамовний пацифіст.
Впаду безжально на коліна,
Твої гріхи перехрещу,
Мій одинак, мій самий вірний,
Мій гріх, якому до схочу
Мій світ плекати і гойдати,
Ховати в сумнівах надій.
Мій дорогоцінний та пихатий,
Коханий бiльш за всіх людей.