Все пройде

Елена Славинская
Все пройде…
Розлетиться на атоми віри.
За потоком дощу
Розіб'ється об темний асфальт.
Позлітає, мов лист,
Пережовклий і пересивілий
Із вчорашніх сенсацій
Й загублених шпальт.

Все пройде…
Час терпляче стирає кордони
Ірреальність – реальність
Сплітається поглядом мас.
Псевдо-ідоли, псевдо-кумири,
Корони. Приміряєм не ми –
Приміряють на нас.