Не ображайте, дiти, матерiв! на укр. яз

Любонька
НЕ  ОБРАЖАЙТЕ,  ДІТИ,  МАТЕРІВ !

1
Не ображайте, діти, матерІв!
Стривоженого серця їх не раньте,
Не говоріть образливих їм слів,
А краще в душу їхню ви загляньте.
Там стільки ніжністі, вона - для вас.
Там стільки ласки, чуйністі, любові...
"...і нині, і завждИ, і повсякчас "...
Лише за вас матуся Бога мОлить.

П - в:
Не ображайте, діти,
Не ображайте маму!
Не знайдете, повірьте,
У світі таку сАму.
Вона - за всіх миліша,
За всіх вона - найкраща,
В житті - найголовніша,
То рідна мама ваша.

2
Не ображайте, діти, матерів!
Не заставляйте плакати від болю!
Нехай лунає мами тихий спів...
Їй не ускладнюйте нелЕгку долю.
Хай мамі сняться радіснії сни,
Нехай гордиться сином та дочкОю.
Не додавайте в коси сивини,
Нехай подовше бУде молодою!

3
Не ображайте, діти, матерів!
Вони для вас життя подарували!
Гірких пережилИ чимало днів,
Поки росли ви, матері не спали.
Шануйте, діти, матерів своїх!
Повинні Богу ви за них молитись.
За все добро вклоніться їм до ніг!
Все в ваших дітях може повторитись!

(авторська пісня) жовтень 2007р.